Deeg
– 250 g griesmeel
– 8 cl olie gemengd met gesmolten kaas
– 7 g bakpoeder
– 1 snufje bakkersgist
– 1 theelepel zout
– 1 eetlepel fijne suiker
– 15 cl melk
Vulling
– 50 g verse kruidenkaas
– 30 g parmezaan
– 30 g geraspte Edammer
– Gehakte peterselie
Doe het griesmeel en het mengsel van boter en olie in een kom en meng goed zodat alle griesmeelkorrels bedekt worden.
Los de gist op in de melk. Voeg de melk met gist, zout en suiker aan het griesmeelmengsel toe en meng snel met de handen. Laat 15 minuten rusten.
Meng intussen de kazen en peterselie tot een glad mengsel.
Bestrooi het werkvlak met griesmeel, maak kleine, platte ronde vormpjes met het deeg, leg een beetje vulling op de helft van de vormpjes en sluit de harcha’s goed dicht met een tweede stukje deeg.
Laat enkele minuten aan elke zijde bakken in een warme koekenpan bestrooid met griesmeel. Serveer warm.