Zoeken

Hiba Abouk na Achraf Hakimi: carrière, Masterchef en nieuwe liefde

11 september 2024 - 10:30 - Cultuur

©

Sinds haar scheiding van Achraf Hakimi stort Hiba Abouk zich volledig op haar carrière. De Spaanse actrice met Tunesische roots neemt deel aan het nieuwe seizoen van "Masterchef Celebrity", dat maandagavond van start ging op de Spaanse televisiezender La 1 van RTVE.

Hiba Aboukhris Benslimane, zoals ze voluit heet, werd op 30 oktober 1986 geboren in Madrid. Ze was al van jongs af aan gepassioneerd door theater en droomde ervan actrice te worden. Haar ouders zagen dit echter niet zitten, waardoor ze op 18-jarige leeftijd het ouderlijk huis verliet om haar droom na te jagen. Hiba brak door met haar rol in de serie "El Principe", waarvoor ze de prijs voor beste actrice won op het Premios Iris.

Lees ook: Nieuwe liefde voor Hiba Abouk, de ex van Achraf Hakimi

Wat haar liefdesleven betreft, had Hiba Abouk een relatie met Achraf Hakimi. De twee sterren leerden elkaar kennen in 2018, trouwden in het geheim in 2020 en kregen twee kinderen, Amin en Naim, voordat ze in 2023 uit elkaar gingen. De scheiding haalde de krantenkoppen vanwege de beschuldiging van verkrachting tegen de Marokkaanse voetballer en de controverse rond zijn vermogen, dat op naam van zijn moeder zou staan. Na deze moeilijke periode heeft de actrice haar leven weer opgepakt en richt ze zich op haar kinderen en haar carrière.

Lees ook: Achraf Hakimi onthult details over scheiding met Hiba Abouk

Volgens Spaanse media heeft Hiba Abouk nu een relatie met Álvaro Muñoz Escassi. Ze leerden elkaar kennen tijdens het vorige seizoen van "Masterchef Celebrity", waaraan ze beiden deelnamen. Na de pijnlijke breuk met Achraf Hakimi lijkt de actrice de liefde weer te hebben gevonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team