Zoeken

Achraf Hakimi onthult details over scheiding met Hiba Abouk

10 september 2024 - 20:30 - Sport

©

Achraf Hakimi heeft zich uitgesproken over zijn tumultueuze scheiding van Hiba Abouk. De Spaans Tunesische actrice had gehoopt op de helft van het vermogen van de Atlas Leeuw, geschat op zo’n 70 miljoen euro. Tot haar grote verbazing bleek Hakimi echter geen bezittingen op zijn naam te hebben staan, zelfs geen cent op de bank.

"De vrouw van Achraf Hakimi had de rechtbank benaderd voor een echtscheidingszaak en wilde dat ze de bezittingen zouden scheiden en verdelen voor de rechtbank. Toen de scheiding plaatsvond en ze het eens werden over de verdeling van de bezittingen, realiseerden ze zich dat Achraf Hakimi geen bezittingen had en dat de bank ook niets had. Achraf Hakimi had zijn hele fortuin lang geleden op naam van zijn moeder gezet," schrijft Stades Football Club. Hiba Abouk stond met lege handen en zonder alimentatie. De scheiding was een bittere pil voor de actrice.

Lees ook: Hiba Abouk over nieuwe relatie met Achraf Hakimi

Achraf Hakimi onthulde dat zijn ex-vrouw een enorme schok kreeg toen ze hoorde dat hij al zijn rijkdom en bezittingen aan zijn moeder had overgedragen. "Hiba huilde niet vanwege de scheiding zelf, maar omdat ze de relatie verliet zonder enig deel van het fortuin dat ze verwachtte... Haar strategie is mislukt, en de mijne is geslaagd. Alles was perfect georkestreerd dankzij de steun van mijn moeder," voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team