Zoeken

Ilias Akhomach wijst miljoenen uit Saoedi-Arabië af

20 september 2024 - 13:00 - Sport

©

Ilias Akhomach heeft lucratieve aanbiedingen van grote Saoedische clubs afgeslagen tijdens de afgelopen zomertransferperiode. De Marokkaanse international gaf er de voorkeur aan om zich te bewijzen bij zijn huidige club Villarreal.

De Atlas Leeuw onthulde dat hij voorstellen heeft geweigerd van clubs als Al-Hilal, die hem een vorstelijk salaris boden. De 20-jarige aanvaller is voorlopig niet geïnteresseerd in een avontuur in Saoedi-Arabië en wil zich liever verder ontwikkelen in Europa, specifiek bij Villarreal.

Lees ook: Ilias Akhomach wijst salaris van 7,7 miljoen euro af

"Ik heb een duidelijk doel voor ogen," aldus Akhomach. "Ik heb Barcelona verlaten om hier te slagen. Er waren aanbiedingen die ik eigenlijk had moeten accepteren, zo aantrekkelijk waren ze, maar ik wil me focussen op Villarreal."

De jonge voetballer wil zich bewijzen bij de Spaanse club, ondanks de stevige concurrentie in de aanval. "Concurrentie maakt ons beter, zowel individueel als als team. Het is goed om spelers als Baena, Yeremy en Pepe te hebben. Het maakt de keuze voor de coach misschien lastig, maar het is positief voor het team omdat we altijd het beste uit onszelf moeten halen."

Lees ook: Ilias Akhomach in top 3 beste Arabische dribbelaars

Aanstaande zondag speelt Villarreal tegen Barcelona, een wedstrijd die extra bijzonder is voor Illias Akhomach, die zijn opleiding genoot bij de Catalaanse club. "Het is altijd moeilijk om tegen Barça te spelen, ze staan bovenaan in La Liga. Maar we hebben een duidelijk plan en we gaan voor de winst."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team