Zoeken

Journalist beIN onder vuur na kritiek op Marokko

15 september 2024 - 12:10 - Marokko

©

Khalid Yassine, voormalig Marokkaans journalist bij de Qatarese zender beIN Sports, heeft de woede van Marokkaanse internetgebruikers op zich gehaald na zijn kritiek op de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) en voorzitter Fouzi Lekjaa, met betrekking tot de heen- en terugwedstrijden van het Marokkaans elftal die thuis werden gespeeld.

Marokkaanse supporters hebben hun verontwaardiging geuit over de uitspraken van Khalid Yassine tegen de FRMF en haar leiders. De voormalige Marokkaanse journalist van beIN Sports heeft twijfels geuit over de kwalificatiewedstrijden die op Marokkaanse bodem zijn gespeeld.

Lees ook: Algerijnse journalist zwaar onder vuur na kritiek op Atlas Leeuwen

Om zijn beweringen te onderbouwen, verwees Khalid Yassine naar het geval van het Liberiaanse team, wiens stadion niet werd goedgekeurd door de Afrikaanse Voetbalconfederatie (CAF) om een wedstrijd tegen Marokko te huisvesten vanwege de kwaliteit van het kunstgras. Hetzelfde stadion werd echter wel goedgekeurd voor een wedstrijd tegen het Algerijns elftal.

Lees ook: Youssef Chippo waarschuwt Atlas Leeuwen na moeizame zege

Naast de Marokkaanse voetbalbond uitte de voormalige journalist van de Qatarese zender ook kritiek op Marokkaanse spelers, wat de woede van het Marokkaanse publiek op sociale media heeft opgewekt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team