Zoeken

Leraar met mes aangevallen op school in Marokko

4 oktober 2024 - 14:40 - Marokko

©

De politie heeft maandagavond in Fez een 17-jarige leerling van de middelbare school Jaber Ibn Hayan gearresteerd. De jongen had zijn gymleraar bedreigd met een mes.

Volgens bronnen van Al Omq ontstond er tijdens de gymles een ruzie tussen de leraar en de leerling uit het eerste middelbaar. De leraar had de jongen gevraagd om zijn sportkleding aan te trekken en zich bij zijn klasgenoten te voegen. De leerling reageerde hierop met een stroom van beledigingen en scheldwoorden tegenover de leraar, waarna het slachtoffer hem naar de schoolleiding stuurde. De schoolleiding probeerde de situatie te sussen en de twee met elkaar te verzoenen.

Lees ook: Leerling zwaar mishandeld door leraar in Marokko

Slechts enkele minuten later hoorde de leraar dat de leerling hem opwachtte met een groot mes. De leraar bracht de schoolleiding hiervan op de hoogte. Toen de leraar de school verliet, werd hij effectief aangevallen door de leerling met het mes. De leraar wist het mes van de leerling af te pakken en overhandigde het aan de schoolleiding.

Lees ook: Vermiste leraar na vier dagen dood aangetroffen in Chefchaouen

De schoolleiding waarschuwde de politie, die ter plaatse kwam en de leerling arresteerde. De politie onderzoekt nu hoe de leerling aan het mes is gekomen en waarom hij de leraar heeft bedreigd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team