Zoeken

Lola Índigo reageert op vermeende relatie met Achraf Hakimi

29 juni 2024 - 18:50 - Cultuur

©

Spaanse media suggereerden deze week dat zangeres Lola Índigo een relatie zou hebben met de Marokkaanse international Achraf Hakimi. De Andalusische zangeres heeft op deze geruchten gereageerd.

De geruchten begonnen nadat het persbureau Gtres foto’s publiceerde van Lola Índigo op vakantie op Ibiza. Op meerdere van de foto’s staat ze samen met Achraf Hakimi, wat leidde tot speculaties over een mogelijke romance. De zangeres werd op sociale media het mikpunt van kritiek vanwege haar vermeende band met de Atlas Leeuw, die onlangs scheidde van Hiba Abouk en met haar twee kinderen heeft.

Lees ook: Achraf Hakimi en Lola Índigo in koppel?

Lola Índigo besloot de "pestcampagne" die ze de afgelopen dagen heeft ondergaan aan de kaak te stellen. Ze ontkende de geruchten over een relatie met Achraf Hakimi en onthulde dat ze al twee jaar samen is met haar partner. "De pesterijen zijn ondraaglijk, ik heb nooit over mijn leven gepraat, maar ik ben al twee jaar met mijn partner en ze koppelen me aan een man omdat we dezelfde lucht inademen [...] Ik ontvang ongepaste verbale agressie en vernederingen", schreef ze in een bericht op sociale media, dat ze later weer verwijderde.

Journalist Javier de Hoyos bevestigde het nieuws in een TikTok-video. Hij voegde toe dat de zangeres onlangs een foto van haar partner op Twitter had geplaatst, die ze later weer verwijderde. De man is ingenieur van beroep en wordt op sociale media gevolgd door "een zeer kleine kring van vrienden van Lola Índigo". "Hij is knap en heeft haar backstage begeleid bij enkele van haar shows", aldus de Hoyos.

Lees ook: Gênante beelden Achraf Hakimi gelekt (video)

De Andalusische zangeres kent haar vriend "al sinds haar kinderjaren", onthulde ze onlangs. "Het is mijn beste vriend. Het is iemand die de rest van zijn leven aan mijn zijde zal staan en ik hou heel veel van hem", aldus de zangeres in een interview met El Hormiguero.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team