Zoeken

"Marokkaanse Netflix-film" Lonely Planet krijgt bakken kritiek

15 oktober 2024 - 16:20 - Sport

©

De romantische film "Lonely Planet", opgenomen in Marokko met Laura Dern (57) en Liam Hemsworth (34) in de hoofdrollen, valt niet bij alle Netflix-kijkers in de smaak.

Op X uiten veel kijkers hun ongenoegen. "Waar is de vonk?", vraagt een kijker zich af. "Doen ze geen chemietests meer met acteurs?" Een ander zegt: "Het beste aan Lonely Planet was het einde. Wat een draak van een film!" Weer een ander schrijft: "Ik heb Lonely Planet alleen gekeken omdat het in Marrakech is opgenomen. Verspil je tijd niet... het is vreselijk."

Lees ook: Netflix scoort hit met in Marokko opgenomen ’Lonely Planet’

"De chemie tussen Liam Hemsworth en Laura Dern is geforceerd en ongemakkelijk", schrijft een andere kijker. "Lonely Planet is misschien wel de meest onbeduidende romantische film die Netflix ooit heeft geproduceerd." De kritiek is niet mals: "Wat een pijnlijke verspilling van een geweldige cast", en: "Ik heb in lange tijd geen zo slechte film gezien. Het acteerwerk, de dialogen, het scenario... Hoe hebben ze dit kunnen maken?"

Laura Dern, bekend van "Jurassic Park" en Oscarwinnares voor haar rol in "Marriage Story", speelt een eenzame schrijfster die naar een schrijversretraite in Marokko gaat. Daar wordt ze verliefd op een jongere man, gespeeld door Liam Hemsworth, bekend van "The Hunger Games".

Lees ook: Netflix-film ’Lonely Planet’ in Marokko opgenomen

Niet alle reacties zijn negatief. Sommige kijkers zijn wel enthousiast. "Een mooie film voor een zaterdagochtend", schrijft iemand. "Het is een film die langzaam op gang komt", merkt een ander op. "Ga Lonely Planet zien!", roept een enthousiaste kijker op. "De chemie spat van het scherm en de landschappen van Marokko zijn adembenemend."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team