Zoeken

Marokko-Congo: op welke zender de wedstrijd live zien en om hoe laat?

11 juni 2024 - 16:20 - Sport

©

De Atlas Leeuwen staan deze dinsdag voor een belangrijke opgave in de kwalificatiereeks voor het WK 2026. In het Grote stadion van Agadir nemen ze het op tegen Congo Brazzaville, met de hoop op een betere prestatie dan in de moeizame 2-1 overwinning tegen Zambia afgelopen vrijdag.

Bondscoach Walid Regragui was maandagavond genoodzaakt om zich te verantwoorden voor de kritiek op zijn team, met name op het vlak van aanval en het gedrag van enkele sterspelers. Walid Regragui benadrukte het belang van defensief evenwicht en beloofde dat zijn team met dezelfde intensiteit zal spelen als tegen Zambia.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Congo: Walid Regragui legt wijzigingen op

De keuze om de wedstrijd in Agadir te spelen in plaats van Kinshasa, op een kunstgrasveld, werd door Walid Regragui met tevredenheid onthaald. "We zijn in ideale omstandigheden om te presteren," klonk het. "De supporters staan achter ons en dat is een extra motivatie."

Walid Regragui minimaliseerde ook het incident met Hakim Ziyech en Youssef En-Nesyri tijdens de wedstrijd tegen Zambia. "Het was een klein incident dat snel is opgelost," aldus de bondscoach. "De spelers zijn gefocust op de belangrijke taak die voor ons ligt."

De aftrap van Marokko-Congo is vanavond om 20:00 uur Marokkaanse tijd (21:00 uur in Nederland en België). De wedstrijd is te volgen op de Marokkaanse zender Arryadia.

Lees ook: Voetbal: Marokko verslaat Zambia met 2-1 in Agadir

Informatie voetbalwedstrijd Marokko-Congo:

 Om hoe laat is de wedstrijd tussen Marokko en Congo gepland?

De wedstrijd staat gepland voor dinsdag 11 juni 2024 om 20.00 uur Marokkaanse tijd (21.00 uur in Nederland en België).

 Waar vindt de wedstrijd plaats?

De wedstrijd vindt plaats in het Grote stadion van Agadir, hoewel het oorspronkelijk in Congo zou worden gespeeld.

 Op welke zender wordt de wedstrijd live uitgezonden?

De Marokkaanse sportzender Arryadia zal de wedstrijd live uitzenden vanaf 20.00 uur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team