Marokko zet Spanje op zijn plek in futsal-revanche (video)

15 augustus 2024 - 19:40 - Sport

©

Het Marokkaanse futsalteam heeft wraak genomen op Spanje. Na een verrassende nederlaag in een eerste wedstrijd, wonnen de Marokkanen woensdag overtuigend met 4-1.

Deze dubbele confrontatie, ter voorbereiding op het WK futsal in Oezbekistan (14 september - 6 oktober), was een spektakel. Spanje zorgde maandag voor sensatie door een einde te maken aan de lange ongeslagen reeks van Marokko. Maar de ploeg van Hicham Dguig herstelde zich snel.

In de return toonden de Marokkanen veerkracht en vastberadenheid. Na op achterstand te zijn gekomen, maakte Anas Dahani gelijk in de 18e minuut. In de tweede helft drukten ze het gaspedaal in met drie extra doelpunten van Otmane Boumezou (30e minuut), Idriss Raiss El-Fenni (39e minuut) en Anas El Ayyane (40e minuut).