Zoeken

Mohamed Ihattaren maakt comeback: "Over een half jaar weer in Oranje"

20 september 2024 - 10:30 - Sport

©

Psychiater Bram Bakker, lid van het begeleidingsteam dat Mohamed Ihattaren weer fit heeft gekregen, gelooft sterk in de comeback van de 22-jarige voetballer bij RKC Waalwijk.

Het projectteam richtte zich niet alleen op de voetballer Mo, maar vooral op de mens Mo. Na een periode van revalidatie bij SB Voetbalacademy in Almere, is Ihattaren klaar om zijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen.

Lees ook: Ihattaren weg bij Slavia Praag: "Focus op familie en carrière"

RKC Waalwijk biedt Ihattaren de kans om zijn uitzonderlijke talent weer te laten zien. Bakker is ervan overtuigd dat Ihattaren, mits hij zijn focus behoudt, binnen een half jaar weer in Oranje kan staan.

Ihattaren’s carrière kende een turbulente periode sinds zijn doorbraak bij PSV in 2019. Na mislukte periodes bij Juventus, Sampdoria, Ajax, Samsunspor en Slavia Praag, leek zijn carrière voorbij. Zijn relatie met influencer Yasmine Driouech en een vermeende mishandeling zorgden voor extra problemen.

Lees ook: Mohamed Ihattaren sterk afgevallen, nieuwe club tevreden

Hoewel het Openbaar Ministerie nog onderzoek doet naar de vermeende mishandeling, lijkt de zaak geen grote bedreiging te vormen voor de carrière van de jonge voetballer van Marokkaanse afkomst. Advocaat Sander Janssen bevestigt dat er onderhandelingen gaande zijn met het Openbaar Ministerie om de zaak buiten de rechtbank om af te handelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team