Zoeken

Mohamed Rifi scheidt van vrouw na comeback

28 september 2024 - 14:40 - Cultuur

©

De Marokkaanse zanger Mohamed Rifi, bekend van zijn overwinning in het eerste seizoen van de Arabische versie van X Factor, is gescheiden van zijn vrouw Soukaina. Dit nieuws komt kort nadat Rifi zijn besluit om te stoppen met zingen heeft herroepen.

Marokkaanse media melden dat Soukaina zich beperkte tot de uitspraak: "God is mijn toevlucht en de beste helper."

Lees ook: Mohamed Rifi zorgt voor ophef met comeback in Egypte

Mohamed Rifi maakte onlangs zijn comeback in de muziekwereld door zich aan te sluiten bij een Egyptisch platenlabel en zijn nieuwe single "Gamdeen" te promoten op sociale media.

Hij verklaarde dat hij met een nieuwe stijl en energie terugkeert en dat hij "depressief" was geworden door zijn overhaaste beslissing om te stoppen met zingen. Hij wil deze stap nu uitstellen tot een later tijdstip.

Eerder had Mohamed Rifi in interviews gezegd dat hij wilde stoppen met zingen en zich wilde richten op religieuze muziek. Hij benadrukte dat zijn besluit definitief was en dat hij al zijn liedjes van YouTube zou verwijderen zodra hij stopte met zingen. Hij wilde zich alleen nog richten op "respectvolle" werken.

Lees ook: Zieke zanger Mohamed Rifi vraagt hulp

De zanger gaf aan dat hij nooit de ambitie had om een grote zanger met veel geld te worden. Hij zei dat hij "zingen beoefende tot hij beroemd werd, maar dat hij niet verder wil gaan in de kunst".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team