Zoeken

Moulay Hassan ontmoet afgestudeerde militairen in Kenitra (video)

8 juni 2024 - 11:30 - Marokko

©

Kroonprins Moulay Hassan heeft woensdag, in naam van zijn vader, Koning Mohammed VI, in het Koninklijk College voor Hoger Militair Onderwijs (CREMS) in Kenitra de eindejaarsceremonie voorgezeten.

Bij zijn aankomst op het CREMS werd Kroonprins Moulay Hassan begroet door de Generaal-majoor, Inspecteur-Generaal van de Koninklijke strijdkrachten (FAR) en Commandant van de Zuidelijke Zone, en de Kolonel-majoor, Directeur van het CREMS, waarna hij een detachement van de Koninklijke Luchtmacht inspecteerde.

Lees ook: Nieuw officieel evenement voor kroonprins Moulay Hassan (video)

Vervolgens werd Moulay Hassan begroet door de Generaal-majoor, Commandant van de Koninklijke Gendarmerie, de Hogere Officieren van de Generale Staf van de FAR, de Wali van de regio Rabat-Salé-Kenitra, de Gouverneur van de provincie Kenitra, de Gedelegeerde Wapencommandant van de Plaats Kenitra en de docenten.

De afgestudeerden van de Hogere Defensiecursus en de Stafofficierscursus hebben een hoogwaardige opleiding genoten die hen in staat stelt om leidinggevende functies te bekleden binnen het Marokkaans leger. De cursussen omvatten onder meer strategisch denken, operationele planning en leiderschapsvaardigheden.

Lees ook: Kroonprins Moulay Hassan zit legerbijeenkomst voor (video)

Tijdens de ceremonie benadrukte de kroonprins de belangrijke rol die de FAR speelt in de verdediging van de territoriale integriteit van Marokko en de bescherming van de burgers. Hij prees de afgestudeerden voor hun harde werk en toewijding en riep hen op om hun kennis en vaardigheden in dienst te stellen van het land.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team