Zoeken

Nars Morocco, de favoriete kleur van Taylor Swift

4 oktober 2024 - 10:30 - Marokko

©

Taylor Swift staat bekend om haar feilloze make-up, of ze nu net een concert van drie uur in de stromende regen heeft afgerond of aan een cocktail nipt tijdens een wedstrijd van de Kansas City Chiefs. Haar lippenstift blijft altijd perfect zitten.

De zangeres staat vooral bekend om haar klassieke rode lippen, zoals te zien in haar muziekvideo’s voor ’Blank space’ en ’Look what you lade me do’. Maar tijdens de MTV Video Music Awards van 2024 en recente Chiefs-wedstrijden koos Taylor Swift voor een meer perzikkleurige, neutrale tint.

Lees ook: Marokkaanse vrouwen besteden 10 minuten aan make-up

De vraag is natuurlijk: welke lippenstift gebruikt Miss Swift? Helaas houdt haar glamteam de gebruikte merken en producten meestal geheim. Maar in een recent Instagram-story deelde Taylor’s vaste visagist, Lottie Turk, onverwachts de naam van de favoriete nude lippenstift van de zangeres. "Zoveel mensen vragen naar de lippenstift die Taylor altijd draagt", schreef Lottie bij een foto van de zangeres tijdens de VMA’s van vorige maand. "Het is de ’Morocco’ lippenstift van Nars", onthulde de visagist. "Ze draagt hem al jaren."

Lees ook: Zara’s nieuwe zomercollectie in straten Marrakech (foto’s)

De warme, kaneelkleurige tint is verkrijgbaar in twee varianten: een traditionele lippenstift en een fluweelzachte matte lip lacquer. Sinds de visagist de naam van de kleur heeft onthuld, is deze op veel websites uitverkocht. Voor haar iconische rode lippen hebben oplettende Swifties twee favoriete producten geïdentificeerd. De eerste is de Pat McGrath LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstick in Elson 4, waarvan McGrath bevestigde dat dit dezelfde kleur is die Taylor droeg in haar ’Bejeweled’ muziekvideo en tijdens de VMA’s van 2022. Het is een iets donkerder rood dan de 34-jarige in eerdere jaren droeg, waardoor het perfect is voor de herfst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team