Zoeken

Noussair Mazraoui trakteert zichzelf op cadeautje van 240.000 euro (foto)

21 oktober 2024 - 17:10 - Sport

©

Noussair Mazraoui, de Marokkaanse international van Manchester United, heeft een Bentley Bentayga S Black Edition gekocht.

De luxe SUV kost zo’n 240.000 euro en plaatst Mazraoui in het rijtje van autoliefhebbers bij Manchester United, zoals Marcus Rashford, Bruno Fernandes en Casemiro, die ook in een Bentley rijden. Eerder reden Cristiano Ronaldo, Dean Henderson, Jesse Lingard, Alexis Sanchez en Phil Jones al in een Bentley naar de training van Manchester United.

Lees ook: Harde klap voor Marokko: Noussair Mazraoui aan hart geopereerd

De Bentley van Mazraoui is voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen en beschikt over een krachtige 4-liter V8-motor met 542 pk. De auto accelereert van 0 naar 100 km/u in 4,5 seconden en heeft een topsnelheid van 290 km/u.

Lees ook: Hakim Ziyech’s Rolls-Royce van 500.000 euro verwoest

Noussair Mazraoui kwam op 13 augustus over van Bayern München en tekende een contract voor vier jaar met een optie voor nog een jaar. De transfersom bedroeg 15 miljoen euro. De 26-jarige verdediger werd op 6 oktober in de rust van de wedstrijd tegen Aston Villa gewisseld vanwege hartkloppingen. Sindsdien heeft hij een ingreep ondergaan. Hij keerde eind vorige week naar de training.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team