Zoeken

Harde klap voor Marokko: Noussair Mazraoui aan hart geopereerd

11 oktober 2024 - 18:00 - Sport

©

Slecht nieuws voor de Atlas Leeuwen: Noussair Mazraoui, verdediger van het Marokkaans elftal, is de komende maanden niet beschikbaar. De international van Manchester United onderging een hartoperatie vanwege een hartritmestoornis en zal naar verwachting maandenlang moeten revalideren.

Na dit nieuws heeft bondscoach Walid Regragui maandag Mazraoui, die in de basis zou starten in de wedstrijden tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek, vervangen. De coach heeft Youssef Belaamri, linksback van Raja Casablanca, opgeroepen als vervanger.

Lees ook: Noussair Mazraoui geniet van droomtransfer

"Manchester United-verdediger Noussair Mazraoui is uitgeschakeld vanwege een hartritmestoornis. Bronnen melden dat Mazraoui een ingreep heeft ondergaan om deze aandoening te verhelpen. Er wordt ook gemeld dat de speler in het verleden hartproblemen heeft gehad", meldt het Britse medium The UnitedHQ.

Lees ook: Zakaria Aboukhlal en Noussair Mazraoui samen in Mekka voor Hadj

De nummer 3 van de Red Devils kreeg na zijn terugkeer van het WK in Qatar, waar hij Covid-19 opliep, te maken met pericarditis (een ontsteking van het hartzakje). Dit hield hem lange tijd aan de kant. Sinds zijn komst naar Manchester United heeft Mazraoui in acht wedstrijden slechts één assist gegeven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team