Zoeken

Olympische Spelen Parijs 2024: wedstrijdprogramma Marokko

22 juli 2024 - 06:00 - Sport

©

Het Marokkaanse olympische team is zondag vertrokken naar het Franse Saint-Étienne, waar ze het zullen opnemen tegen Argentinië en Oekraïne tijdens de Olympische Spelen van Parijs, die gepland staan van 26 juli tot 11 augustus. Daarna reizen de Leeuwenwelpen door naar Nice voor een wedstrijd tegen Irak.

Afgelopen vrijdag heeft het team een lichte trainingssessie in de zaal afgewerkt om de vermoeidheid te bestrijden na hun vorige wedstrijd. Deze wedstrijd vond plaats in het Armand Chouffet-stadion tegen Villefranche Beaujolais, een club uit de Franse tweede divisie, en eindigde met een 2-1 overwinning voor Marokko.

Lees ook: Marokko beloont olympische helden met riante premies

Het Marokkaanse team speelt een eerste wedstrijd op de Olympische Spelen op woensdag 24 juli tegen Argentinië in het Geoffroy-Guichard-stadion in Saint-Étienne. De volgende wedstrijd is op zaterdag 27 juli op hetzelfde stadion, waar ze het zullen opnemen tegen Oekraïne.

Lees ook: Marokko duurste Arabisch team op Olympische Spelen

De derde en laatste groepswedstrijd van de Marokkaanse ploeg vindt plaats op dinsdag 30 juli tegen Irak in het Allianz Riviera-stadion in Nice.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team