Zoeken

Onderhandelingen over Sofyan Amrabat in volle gang

15 juli 2024 - 21:20 - Sport

©

Sofyan Amrabat moet nog even geduld hebben voordat hij weet of hij bij Manchester United kan blijven. De Engelse club heeft nog steeds de optie om de Marokkaanse international definitief over te nemen van Fiorentina.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano neemt Manchester United volgende week een definitieve beslissing over de toekomst van Sofyan Amrabat. De club heeft nog steeds de mogelijkheid om de middenvelder te kopen.

Lees ook: Onzekerheid over toekomst Sofyan Amrabat

Sofyan Amrabat, die met Marokko de halve finale van het WK bereikte, kwam eind vorig jaar op huurbasis over van Fiorentina. Manchester betaalde 10 miljoen euro voor de tijdelijke overstap en heeft een optie tot koop van 21,5 miljoen pond. De Atlas Leeuw had moeite om een basisplaats te veroveren, maar blonk aan het einde van het seizoen uit. Hij speelde 30 wedstrijden voor de Red Devils en had in de gewonnen FA Cup-finale een passnauwkeurigheid van 93 procent.

Lees ook: Sofyan Amrabat: sportieve vakantie in zonnige Marrakech (video)

Na afloop van de huurperiode hoopt Sofyan Amrabat zijn avontuur bij Manchester United te verlengen. Zijn zaakwaarnemer is in onderhandeling met de Engelse club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team