Zoeken

Parkeerwachters negeren gratis parkeren in Agadir

20 oktober 2024 - 07:00 - Marokko

©

Ondanks de aankondiging van gratis parkeren in Agadir blijven illegale parkeerwachters automobilisten lastigvallen en hoge tarieven eisen.

Inwoners van de stad zijn verontwaardigd en wijzen erop dat de lokale autoriteiten hebben aangekondigd dat parkeren gratis is voor iedereen, inclusief toeristen. Automobilisten klagen over het gebrek aan actie van de lokale autoriteiten en de politie, die niets doen om een einde te maken aan de illegale parkeerwachters. Deze blijven parkeergeld innen, ondanks de aankondiging van de gemeenteraad van Agadir dat parkeren gratis is voor zowel bewoners als toeristen, meldt Al Akhbar.

Lees ook: Parkeren in Agadir vanaf nu gratis

De lokale autoriteiten hebben deze beslissing genomen in afwachting van de vernieuwing van het contract voor het beheer van de parkeerplaatsen en de herziening van de manier waarop deze ruimtes worden beheerd. Ondertussen neemt het probleem van de ’gele hesjes’ in de stad toe. Deze illegale parkeerwachters intimideren automobilisten en deinzen er niet voor terug om geweld te gebruiken om hen te dwingen exorbitante tarieven te betalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team