Zoeken

Portugese toeristen beleven nachtmerrie in Al Hoceima

26 augustus 2024 - 12:10 - Marokko

©

De Portugese reisorganisatie Abreu heeft alle reizen naar Al Hoceima geannuleerd en alle aanbiedingen voor de regio van haar website verwijderd. Dit besluit zal ongetwijfeld een negatieve impact hebben op het toerisme in de Noord-Marokkaanse stad.

Abreu nam deze drastische stap naar aanleiding van klachten van klanten die onlangs Al Hoceima bezochten en daar een slechte ervaring hadden. Vorige week verbleven 52 Portugese toeristen in de stad, waar ze te maken kregen met een reeks problemen. Hoewel ze kamers hadden geboekt in het Radisson Blu hotel in Al Hoceima, moesten ze uren wachten voordat ze konden inchecken, omdat sommige kamers bij aankomst nog bezet waren.

Lees ook: Nachtmerrie voor Spaanse toeristen in Marokko (video)

Deze situatie leidde tot grote ontevredenheid onder de Portugese toeristen, maar er was meer ellende in het verschiet. De kwaliteit van de dienstverlening in het hotel liet te wensen over, aldus de bezoekers. Ze klaagden over een gebrek aan hygiëne en het niet naleven van sanitaire normen, wat resulteerde in 48 leden van de groep die buikgriep opliepen en 18 leden van dezelfde familie die ernstige gezondheidsproblemen kregen. Twee van hen moesten zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen bij terugkeer in Portugal.

Lees ook: Nachtmerrie-vakantie voor bejaarde Belgische vrouw in Marokko

Naar aanleiding van deze klachten zag Abreu zich genoodzaakt om een strenge beslissing te nemen om haar reputatie te beschermen. Dit verklaart de annulering van alle reizen naar Al Hoceima en de verwijdering van alle promoties voor de regio van de website van de reisorganisatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team