Zoeken

Rachida Dati spreekt over relatie met Tom Cruise

5 oktober 2024 - 20:30 - Wereld

©

Rachida Dati, de Franse minister van Cultuur en burgemeester van het 7e arrondissement van Parijs, heeft recentelijk gesproken over haar relatie met Hollywood-ster Tom Cruise.

In een interview met het Franse tijdschrift Gala deelde Rachida Dati dat zij Tom Cruise in 2022 voor het eerst ontmoette. Dit gebeurde toen zij een vergunning aanvroeg voor de vertoning van de film "Top Gun: Maverick" bij de Invalides, ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van de Franse inlichtingendienst (DGSE). Rachida Dati verklaarde dat ze op dat moment het telefoonnummer van Tom Cruise’ zus had weten te bemachtigen, wat resulteerde in een terugbelactie van de acteur. De acteur stemde niet alleen in met de vertoning, maar stelde ook voor dat leerlingen uit haar arrondissement mochten deelnemen aan de opnames van "Mission: Impossible" in Parijs.

Lees ook: Tom Cruise betaalt nieuwsgierige inwoners Casablanca om weg te blijven

Een andere ontmoeting tussen Rachida Dati en Tom Cruise vond plaats in juli 2024, toen de acteur verzocht dat de minister hem het insigne van Ridder in Kunst en Letteren zou overhandigen op 27 juli. Dati gaf aan dat ze elkaar voor deze gelegenheid al enkele keren hadden ontmoet en dat ze af en toe berichten uitwisselen. Deze vriendschap tussen een de Franse politica van Marokkaanse afkomst en de Amerikaanse filmster is opmerkelijk en trekt de aandacht van zowel de media als het publiek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team