Zoeken

Sofyan Amrabat in gevaar door nieuwe rivaal bij Manchester

21 juli 2024 - 07:00 - Sport

©

Terwijl Manchester United nog geen definitieve beslissing heeft genomen over de toekomst van de Marokkaanse international Sofyan Amrabat, lijkt de Engelse club nu prioriteit te geven aan de Franse middenvelder Adrien Rabiot, die sinds 30 juni transfervrij is.

Sofyan Amrabat, die terugkeerde van een huurperiode bij Fiorentina, weet nog niet of Manchester United hem definitief wil overnemen. De halve finalist van het laatste WK kwam vorig jaar zomer op huurbasis over van ACF Fiorentina, met een optie tot koop van 25 miljoen euro. Hoewel hij het aanvankelijk moeilijk had op Old Trafford, maakte de 27-jarige speler aan het einde van het seizoen indruk, met name in de finale van de FA Cup, waarin hij een passnauwkeurigheid van 93 procent haalde.

Lees ook: Sofyan Amrabat: sportieve vakantie in zonnige Marrakech (video)

Hoewel Manchester United nog steeds de optie heeft om Amrabat voor 25 miljoen euro over te nemen van Fiorentina, heeft de club nog geen besluit genomen, meldt Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth. In plaats daarvan richt de club zich nu op de voormalige Juventus-middenvelder Adrien Rabiot. Vorig jaar zomer probeerde Manchester United de Franse international al te contracteren, maar de onderhandelingen met zijn moeder en zaakwaarnemer, Véronique Rabiot, liepen stuk vanwege haar hoge eisen. Ze zou een driejarig contract hebben geëist met een jaarsalaris van 10 miljoen euro netto en een even hoge tekenbonus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team