Zoeken

Succes Saad Lamjarred "zorgt voor angst" in Egypte

9 oktober 2024 - 13:50 - Cultuur

©

De Egyptische journaliste Passant Shams El Dean claimt dat het succes van de Marokkaanse zanger Saad Lamjarred in Egypte sommige partijen niet lekker zit.

De aanwezigheid en deelname van Saad Lamjarred aan artistieke evenementen in Egypte zouden deze partijen angst inboezemen. In een televisieprogramma legde Shams uit dat de bekendheid en populariteit van Saad Lamjarred in Egypte door sommigen niet wordt geaccepteerd. Egypte is het land waar zijn muziek het meest wordt beluisterd.

Lees ook: Saad Lamjarred: concert in Egypte zorgt voor ophef

Volgens Passant Shams El Dean zijn er productiemaatschappijen, managers en beroemdheden die Saad Lamjarred tegenwerken, omdat zijn aanwezigheid in Egypte hun belangen schaadt. Sommigen hebben haar zelfs gevraagd om mee te helpen in deze strijd tegen de Marokkaanse zanger, wat ze weigerde.

Lees ook: Saad Lamjarred: "Volg mijn voorbeeld niet" (video)

De deelname van Saad Lamjarred aan Egyptische festivals zou voor veel onrust zorgen. "Zijn succes jaagt angst aan, omdat hij anders is dan alle anderen", aldus de bekende journaliste. "Ik was verbaasd dat sommige mensen mij waarschuwden voor mijn vriendschap met Saad Lamjarred."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team