– 3 paprika’s
– 3 tomaten
– 2 teentjes knoflook
– peterselie en koriander
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijn
– Zout en peper
– Olijfolie
Grill de paprika’s boven het vuur, verwijder de pitten en de huid en snijd ze in kleine stukjes.
Schil en ontzaad de tomaten, snijd ze in stukjes en bak ze in olijfolie. Voeg de knoflook, peterselie, paprika, komijn, peper en zout toe. Laat tien minuten sudderen.
Snijd de gegrilde paprika in stukjes en voeg aan de tomatenbereiding toe. Roer dooreen en laat nog eens tien minuten koken. Breng op smaak indien nodig.
Serveer lauw met brood.
Pastasalade met kip en koriander
Vegetarische preitaart
Mediteraanse groententaart
Marokkaanse worstenbroodjes
Marokkaanse tomatensalade
Aubergine gevuld met tonijn