Zoeken

Onrust rond toekomst Yahya Attiat-Allah

8 augustus 2024 - 06:00 - Sport

©

Geruchten over een mogelijke transfer van de Marokkaanse linksback Yahya Attiat-Allah van het Russische FK Sochi naar het Egyptische Zamalek blijken ongegrond. Andrey Orlov, sportief directeur van FK Sochi, ontkent dat er een officieel bod van Zamalek is binnengekomen.

Mohcine El Maâdi, de zaakwaarnemer van Attiat-Allah, beweert echter dat de Egyptische club wel degelijk interesse heeft en onderhandelt met FK Sochi over een transfer. Volgens El Maâdi verlopen de onderhandelingen voorspoedig en zou de oud-speler van Wydad Casablanca binnenkort kunnen tekenen bij Zamalek. Hij stelt zelfs dat de Russische club de speler heeft aangeboden aan Egyptische clubs. Orlov reageert geërgerd op deze uitspraken en suggereert dat El Maâdi boos is omdat een transfer naar Al Ahly niet is doorgegaan en dat hij alleen aan geld denkt.

Lees ook: Marokkaanse international Yahia Attiat-Allah verdwenen

Yahya Attiat-Allah heeft duidelijk gemaakt dat hij zijn contract bij FK Sochi, dat vorig seizoen degradeerde naar de tweede divisie, niet wil verlengen. In juli verliet hij zonder toestemming het trainingskamp van de club in Sint-Petersburg en weigert sindsdien te communiceren met het management van Sochi. Hij negeerde ook herhaalde oproepen om terug te keren naar de training, tot grote onvrede van de sportief directeur van de Russische club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team