Zoeken

Toerisme: chaos in Tanger

5 augustus 2024 - 23:50 - Marokko

©

Tanger, populaire toeristische bestemming in Marokko, kampt met een groeiend probleem: de gebrekkige infrastructuur voor toeristen. Naast de torenhoge prijzen in restaurants, cafés en winkels, hebben veel toeristen moeite om zich in de stad te verplaatsen.

Vooral het openbaar vervoer blijkt een knelpunt. Dagelijks moeten toeristen urenlang in de brandende zon wachten bij de vertrekpunten, zonder beschutting of zitplaatsen. Dit zorgt voor frustratie en ongemak, vooral bij de vele Marokkaanse Nederlanders die in de zomer hun thuisland bezoeken.

Lees ook: Tanger ruimt zeedijk op voor komst toeristen

Online uiten toeristen hun ongenoegen over het gebrek aan basisvoorzieningen in een stad die zichzelf profileert als een belangrijke toeristische bestemming. Deze situatie kan leiden tot een afname van het aantal bezoekers in de toekomst.

Lees ook: Transportchaos in Tanger: vakantiegangers in de zomerse hel

Het is van groot belang dat de lokale autoriteiten investeren in de verbetering van de toeristische infrastructuur. Alleen dan kan Tanger zijn imago als aantrekkelijke bestemming behouden en meer bezoekers verwelkomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team