Zoeken

Vakantie wordt nachtmerrie in Martil

27 augustus 2024 - 19:40 - Marokko

©

Toeristen die deze zomer Martil bezochten, klagen over een teleurstellende vakantie-ervaring. Ze wijzen op de onhygiënische stranden, de slechte kwaliteit van de toeristische voorzieningen en de enorme verkeersopstoppingen.

Martil, een kustplaats in het noorden van Marokko, trekt jaarlijks veel toeristen. Dit jaar waren bezoekers echter ontevreden over hun verblijf. Ze klaagden over de vuiligheid op het strand en in de omgeving, de verkeersproblemen door foutparkeren en files, de stank op het strand, de overvolle boulevard met eet- en drinkstalletjes die niet alleen slechte kwaliteit bieden, maar ook bijdragen aan de onhygiënische omstandigheden in de stad.

Lees ook: Leeggehaalde geldautomaten zorgen voor ergernis in Martil

Ook het gebrek aan hygiëne in openbare toiletten, de hoge prijzen en de slechte kwaliteit van de toeristische diensten (cafés, restaurants en hotels) werden bekritiseerd. Al deze terugkerende problemen schaden het imago van Martil als toeristische bestemming en zorgen ervoor dat veel bezoekers liever naar andere plaatsen gaan waar betere diensten tegen betaalbare prijzen worden aangeboden.

Lees ook: Martil zucht onder toeristentekort

De lokale autoriteiten worden opgeroepen om actie te ondernemen en maatregelen te nemen om de aantrekkelijkheid van de kuststad in het noorden van Marokko te verbeteren, zodat Martil een populaire toeristische bestemming blijft tijdens het zomerseizoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team