Zoeken

Verontrustende verdwijning Meriem (14) in Marokko (video)

22 september 2024 - 23:00 - Marokko

©

In Mohammedia is een familie wanhopig op zoek naar hun 14-jarige dochter Meriem Zouhri, die sinds 9 september spoorloos is. Ze werd voor het laatst gezien toen ze rond 22:00 uur het huis verliet om een boodschap te doen.

Meriem nam geen persoonlijke bezittingen mee, wat de mogelijkheid van een vrijwillige verdwijning minder waarschijnlijk maakt. "Alles was normaal thuis, ze had geen enkele reden om weg te lopen", vertelde haar oudere zus Imane aan Morocco World News. De familie is radeloos en weet niet of Meriem is ontvoerd of dat er iets anders is gebeurd.

Lees ook: Zorgwekkende verdwijning van vijf scholieren in Zagora (video)

De politie is op de hoogte gesteld van de verdwijning en er is een onderzoek gestart. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen gevonden en de familie wacht nog steeds op nieuws over Meriem. Ze zijn actief bezig met de zoektocht in de hele stad Mohammedia en hebben een oproep gedaan om haar te vinden.

Lees ook: Verontrustende verdwijning in Zagora

Veel mensen hebben gereageerd op deze oproep en delen informatie op sociale media. Ze sporen iedereen aan die mogelijk informatie heeft om zich te melden. Imane vraagt iedereen die Meriem heeft gezien of informatie heeft die kan helpen bij het onderzoek om contact op te nemen met de lokale autoriteiten of de familie op het nummer +212 775-950847.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team