Zoeken

Marokko-Gabon: om hoe laat en op welke zender?

6 september 2024 - 12:10 - Sport

©

Marokko neemt het deze vrijdag op tegen Gabon in het Grote Stadion van Agadir, als onderdeel van de eerste speeldag van de kwalificaties voor de Afrika Cup 2025, die in Marokko wordt gehouden. Op welke zender en om hoe laat is deze wedstrijd te volgen?

De mannen van Walid Regragui willen een goede start maken en een foutloos parcours afleggen in deze kwalificatiefase voor de Afrika Cup, ook al zijn ze als gastland van deze editie automatisch gekwalificeerd.

Lees ook: Marokko: lastige keuzes voor cruciale Afrika Cup-kwalificaties

Als favoriet hopen de Atlas Leeuwen de Afrika Cup 2025 thuis te winnen om de teleurstellende vroege uitschakeling in de achtste finales van de vorige editie in Ivoorkust te doen vergeten. Ze willen ook bewijzen dat ze hun vierde plaats op het WK 2022 in Qatar waard zijn.

Het Gabonese team, onder leiding van coach Thierry Mouyouma, is van plan de voorspellingen te tarten tegen Marokko, wiens nationale team wordt beschouwd als een van de beste in Afrika. De laatste ontmoeting tussen Marokko en Gabon dateert van de Afrika Cup 2022, een wedstrijd die eindigde in een 2-2 gelijkspel (2-2).

Lees ook: Walid Regragui onder vuur na omstreden selectie Afrika Cup 2025

Marokko speelt tegen Gabon op vrijdag 6 september in het Grote Stadion van Agadir. De aftrap is om 20.00 uur (Marokkaanse tijd, dus 21.00 uur in Nederland en België). De wedstrijd wordt live uitgezonden op de Marokkaanse zender Arryadia. Op 10 september nemen de Atlas Leeuwen het in hetzelfde stadion op tegen Lesotho, in de tweede speeldag van de kwalificaties voor de Afrika Cup Marokko 2025.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team