Zoeken

Adam Aznou maakt kennis met Marokkaans elftal (video)

4 september 2024 - 18:50 - Sport

©

De jonge Bayern München-speler Adam Aznou trainde maandag voor het eerst mee met het Marokkaanse elftal in het Mohammed VI voetbalcomplex in Salé.

Aznou vertelde de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) over zijn eerste training: "Ik was aan het trainen met Bayern München toen mijn ouders me het nieuws vertelden. Ze waren trots en ik wilde dit gevoel met hen delen." Hij is duidelijk blij om deel uit te maken van de selectie. "We hebben een geweldig team en ik was erg onder de indruk van hun prestaties op de Olympische Spelen, met een unieke speelstijl. Alles is hier goed geregeld."

Lees ook: Walid Regragui wil Bayern-talent Adam Aznou bij selectie

De jonge voetballer liet ook weten dat hij al contact had gehad met de bondscoach voor zijn eerste oproep. "Ik sprak Walid Regragui zes maanden geleden. Hij zei dat ik hard moest werken en nu ben ik hier bij het nationale team. De spelers zijn aardig, de communicatie verloopt soepel, ze spreken Spaans en we hopen op 6 september in Agadir te winnen", aldus de 18-jarige Aznou.

Lees ook: Adam Aznou begint profcarrière bij Bayern München

De Atlas Leeuwen spelen op vrijdag 6 september om 19:00 uur tegen de Panters van Gabon in het Grote stadion van Agadir, als onderdeel van de eerste kwalificatieronde voor de Afrika Cup 2025. Op 9 september volgt de tweede wedstrijd tegen Lesotho.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team