Zoeken

Vrouw aangehouden na incident op Ryanair-vlucht vanuit Marrakech

5 oktober 2024 - 11:20 - Wereld

©

Een 29-jarige vrouw is aangehouden op de luchthaven van Edinburgh na wangedrag aan boord van een Ryanair-vlucht vanuit Marrakech. Het incident vond plaats op maandagavond 30 september en werd bevestigd door de Schotse politie.

Volgens de autoriteiten werd de vrouw aangeklaagd wegens verstoring van de orde aan boord van het vliegtuig. Ryanair bevestigde het incident en meldde dat een passagier op de vlucht van Marrakech naar Edinburgh "storend" was geworden. De bemanning vroeg assistentie van de politie aan voor de landing en de passagier werd gearresteerd bij aankomst op de luchthaven van Edinburgh.

Lees ook: Ryanair-vlucht maakt gedwongen landing in Marrakech na vechtpartij

De vrouw kreeg een waarschuwing van de politie. Een woordvoerder van de Schotse politie verklaarde: "We werden op de hoogte gebracht van een verstoring op een vlucht die op dinsdagochtend 1 oktober 2024 aankwam op de luchthaven van Edinburgh. Een 29-jarige vrouw werd aangeklaagd in verband met dit incident en kreeg een waarschuwing."

Lees ook: Vlucht Casablanca-Montréal geannuleerd na ruzie om dekens

Ryanair bracht ook een verklaring uit: "De bemanning van deze vlucht van Marrakech naar Edinburgh (30 september) vroeg assistentie van de politie aan voor de landing vanwege het gedrag van een passagier aan boord. Het vliegtuig werd bij aankomst in Edinburgh opgewacht door de lokale politie en deze passagier werd gearresteerd. Het is nu een zaak voor de lokale politie."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team