Zoeken

Vrouw in put gegooid na ongewenste zwangerschap in Marokko

18 oktober 2024 - 11:20 - Marokko

©

Een jonge vrouw is gered door toeristen nadat ze in een verlaten put was gegooid in de regio M’Hamid El Ghizlane, in Boulmane.

De zwaargewonde vrouw werd verzorgd door de civiele bescherming en de koninklijke gendarmerie, waarna ze werd overgebracht naar het regionaal ziekenhuis van Zagora en vervolgens naar het Sidi Hsaine ben Naser-ziekenhuis in Ouarzazate.

Lees ook: Marokkaanse autoriteiten dwingen vrouw tot zwangerschapstest na overspel

Volgens de eerste bevindingen van het onderzoek, gerapporteerd door Al3omk, werd het slachtoffer in de put gegooid door een nog niet geïdentificeerd persoon. Familiebronnen beschuldigen de echtgenoot van de zus van het slachtoffer. Andere bronnen wijzen op een buitenechtelijke relatie tussen het slachtoffer en de verdachte, die zou hebben geleid tot een ongewenste zwangerschap.

Lees ook: Dood Marokkaans meisje (15) doet debat over abortus heropleven

De verdachte zou het slachtoffer en haar moeder naar Tagounite hebben gebracht voordat hij haar aanviel om de schande te verbergen. Er is een onderzoek gaande en het slachtoffer staat momenteel onder verscherpt toezicht in het Sidi Hsaine-ziekenhuis, op bevel van het Openbaar Ministerie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team