Zoeken

Wafaa Eddahri, vrouw van Youssef Chippo, voor de rechter

25 oktober 2024 - 16:20 - Marokko

©

Wafaa Eddahri, de echtgenote van de voormalige Marokkaanse international Youssef Chippo, verschijnt op 19 november voor de rechtbank van eerste aanleg in Rabat. Het openbaar ministerie heeft besloten haar in vrijheid te vervolgen.

De jonge vrouw werd vrijgelaten na het betalen van een borgsom van 30.000 dirham. Ze werd eerder deze week aangehouden na een dodelijk verkeersongeluk op de Mohammed VI-laan in Rabat, waarbij een persoon om het leven kwam en een ander gewond raakte. Haar man, Youssef Chippo, arriveerde maandag vanuit Qatar in Marokko om haar te steunen tijdens deze moeilijke periode.

Lees ook: Vrouw van Youssef Chippo aangehouden na dodelijk ongeluk in Rabat

Wafaa Eddahri zal zich op 19 december moeten verantwoorden voor de rechtbank, waar ze beschuldigd wordt van onopzettelijke doodslag, onopzettelijke verwondingen en roekeloosheid. Haar arrestatie heeft veel aandacht op sociale media getrokken, en mensen vragen zich af wie de jonge vrouw is.

De vrouw van Youssef Chippo is een populaire influencer op sociale media. Ze is van Zweedse afkomst en is bekend geworden door het delen van video’s over mode en de Marokkaanse keuken. Op haar sociale media deelt ze regelmatig recepten en documenteert ze haar leven als moeder met haar dochters. Met meer dan een miljoen volgers heeft ze een aanzienlijke impact op het digitale landschap.

Lees ook: Echtgenote Youssef Chippo vrijgelaten na dodelijk ongeluk

Haar ontmoeting met Youssef Chippo was toevallig, maar leidde tot een hechte relatie die uiteindelijk in een huwelijk resulteerde. Voor hun relatie was Wafaa Eddahri minder actief op sociale media, maar na haar huwelijk is ze uitgegroeid tot een bekende Instagram-figuur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team