Zoeken

Yahya Attiat Allah is teveel aangekomen en moet op dieet

12 september 2024 - 17:10 - Sport

©

Yahya Attiat Allah, de recente aanwinst van Al-Ahly op de positie van linksback, staat momenteel in de schijnwerpers om een andere reden dan gewenst. De speler is sterk aangekomen, wat zijn deelname aan de komende wedstrijden van de Egyptische club in gevaar brengt.

Om deze situatie het hoofd te bieden, heeft coach Marcel Koller de leiding genomen. Een intensief trainingsprogramma is voor Yahya Attiat Allah opgezet, onder toezicht van de fysieke trainer van de club. Het doel is om de speler weer in de benodigde fysieke conditie te krijgen voor de komende uitdagingen, waaronder de openingswedstrijd van de CAF Champions League tegen Gor Mahia, die zaterdag aanstaande plaatsvindt.

Lees ook: Onrust rond toekomst Yahya Attiat-Allah

Yahya Attiat Allah moet zijn inspanningen verdubbelen om gewicht te verliezen en de vorm te hervinden die hem eerder in staat stelde om te excelleren bij Wydad Casablanca en in het Marokkaans elftal. Zijn huidige gebrek aan fitheid is namelijk de reden waarom hij de afgelopen maanden niet werd opgeroepen door Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team