Zoeken

Yassine Bounou en Imane Khallad weer samen?

19 september 2024 - 19:40 - Sport

©

Het lijkt erop dat de rust is wedergekeerd in het liefdesleven van Yassine Bounou, doelman van het Marokkaans elftal, en zijn vrouw Imane Khallad. Hardnekkige geruchten deden in de afgelopen maanden de ronde over een mogelijke scheiding, maar recente interacties op sociale media suggereren een verzoening.

Bounou reageerde namelijk positief op de vakantiefoto’s die Imane Khallad op sociale media plaatste van haar en hun zoon Isaac in Tanger. Gebruikers van sociale media zien dit als een bevestiging dat het stel weer bij elkaar is, hoewel ze zelf geen commentaar geven op hun privéleven.

Lees ook: Yassine Bounou vertelt over familieproblemen in Sevilla

Eerder dit jaar begon Imane Khallad haar man weer te volgen op Instagram, nadat ze hem eerder had ontvolgd. Bono was haar altijd blijven volgen. Deze actie werd al door velen geïnterpreteerd als een teken van verzoening, maar het bleef bij speculaties.

Lees ook: Relatie Yassine Bounou en Imane Khallad onder de loep op Instagram

Hoewel het koppel zelf geen uitspraken doet over hun relatie, lijken hun online interacties erop te wijzen dat ze hun problemen hebben opgelost en weer samen zijn. Fans en volgers van het stel reageren verheugd op de mogelijke hereniging.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team