Zoeken

Saoedische fan van Yassine Bounou noemt tweeling Bono en Dima

9 juni 2024 - 21:30 - Sport

©

Een supporter van de Saoedische voetbalclub Al-Hilal heeft zijn passie voor keeper Yassine Bounou, beter bekend als Bono, op een unieke manier getoond. Hij heeft zijn pasgeboren tweeling "Dima" en "Bono" genoemd, ter ere van de Marokkaanse international.

Bono speelde een heldenrol in de finale van de Saoedische beker, waarin Al-Hilal het opnam tegen Al-Nassr van Cristiano Ronaldo. De wedstrijd eindigde in 2-2, waardoor er penalty’s nodig waren om een ​​winnaar te bepalen. Bono stopte twee penalty’s van Al-Nassr, waardoor Al-Hilal de beker won met 5-4.

Lees ook: Cristiano Ronaldo in tranen door Yassine Bounou

De fans van Al-Hilal waren dolenthousiast over de prestatie van de Atlas Leeuw en scandeerden zijn naam luid tijdens de wedstrijd. Een van hen was zo onder de indruk dat hij besloot zijn eigen eerbetoon te brengen. Hij gaf zijn pasgeboren tweeling de namen "Dima" en "Bono".

Lees ook: Ontwerpster Aïcha Ayach dolblij met speciaal cadeau van Yassine Bounou

Een kaart met de aankondiging van de geboorte van "Dima" en "Bono" op 6 juni is viraal gegaan op sociale media. De kaart toont de twee baby’s met kleine Al-Hilal-shirts aan en de tekst "Gefeliciteerd met de geboorte van Dima en Bono".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team