Zoeken

Al Hoceima investeert in nieuwe toegangsweg naar luchthaven

20 juli 2024 - 19:40 - Marokko

©

De autoriteiten in Al Hoceima zijn van plan om binnenkort te starten met de aanleg van een nieuwe toegangsweg naar het vliegveld Cherif El Idrissi. Deze weg moet de hoofdingang van het vliegveld verbinden met de nationale weg N16.

Het project is bedoeld om de bereikbaarheid van het vliegveld te verbeteren en de verkeersstroom in de regio te optimaliseren. De verwachting is dat de werkzaamheden drie maanden zullen duren en zo’n 4,2 miljoen dirham zullen kosten.

Lees ook: Operatie Marhaba: succes voor luchthaven Al Hoceima

Deze investering maakt deel uit van een bredere inspanning om de infrastructuur van het vliegveld te moderniseren en de dienstverlening te verbeteren. Het doel is om de positie van het vliegveld als belangrijkste toegangspoort tot de regio te versterken.

De nieuwe weg zal naar verwachting de verkeersopstoppingen rond het vliegveld verminderen en de reistijd vanuit verschillende delen van de regio verkorten. Dit komt de reiservaring ten goede en zorgt voor een snellere en gemakkelijkere toegang tot het vliegveld.

Lees ook: Uitbreiding luchthaven Tanger van start

Naast de verbetering van de bereikbaarheid, zal het project naar verwachting ook een positieve impuls geven aan het toerisme en de economie in de regio.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team