Zoeken

Amir Richardson naar Fiorentina op advies van Sofyan Amrabat

15 augustus 2024 - 08:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Amir Richardson heeft een contract getekend bij Fiorentina. Tijdens zijn presentatie in het Viola Park onthulde hij dat hij de overstap naar de Italiaanse club maakte op aanraden van zijn landgenoot Sofyan Amrabat.

Richardson vertelde dat Amrabat hem had aangemoedigd om voor Fiorentina te kiezen, omdat het een geweldige club is om een volgende stap in zijn carrière te zetten en goede resultaten te behalen. Over de toekomst van Sofyan Amrabat zelf zei Richardson dat het aan hem is om te beslissen of hij blijft, maar dat hij in zeer positieve bewoordingen over Fiorentina had gesproken.

Lees ook: Fransman overleden in Marokko, politie onderzoekt zelfmoord

De Marokkaanse middenvelder heeft geen spijt van zijn keuze en ziet Fiorentina als een grote club. Hij is vastbesloten om alles te geven voor het team en het beste uit zichzelf te halen.

Lees ook: Marokko wint strijd voor Amir Richardson tegen VS

Amir Richardson hoopt lang bij Fiorentina te blijven en succesvol te zijn in zowel de Serie A als de Europese competities. Hij stelt zichzelf geen grenzen en wil veel doelpunten maken en zich in alle aspecten van het spel verbeteren. De middenvelder is bereid om zowel aanvallend als verdedigend te spelen, maar geeft de voorkeur aan een aanvallende rol.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team