Zoeken

Walid Regragui gokt alles op nieuwe generatie

13 augustus 2024 - 13:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui is vastbesloten om de volgende generatie voetballers klaar te stomen voor het WK van 2026. Een groot deel van de selectie die brons won op de Olympische Spelen in Parijs zal naar verwachting worden opgeroepen voor de komende wedstrijden.

Namen als Oussama Targhalline, Zakaria El Wardi, Bilal El Khannous en Amir Richardson, allen onderdeel van het succesvolle Olympische team, zullen waarschijnlijk op de voorlopige lijst prijken. Walid Regragui ziet in deze jonge spelers de toekomst van het Marokkaanse voetbal en wil hen de kans geven zich te bewijzen op het internationale toneel.

Lees ook: Marokko schrijft geschiedenis met Olympisch brons

De kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup van 2025 zullen dienen als een belangrijke test voor deze vernieuwde selectie. Marokko neemt het in september op tegen Gabon en Lesotho, met de ambitie om direct de leiding te nemen in de groep. Het succes van deze wedstrijden zal ook van invloed zijn op de toekomst van Walid Regragui als bondscoach.

Lees ook: Tarik Sektioui reageert op historische medaille

Om zich optimaal voor te bereiden, zullen de Atlas Leeuwen een trainingskamp afwerken in het Mohammed VI-complex in Salé, voordat ze naar Agadir reizen waar de wedstrijden zullen plaatsvinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team