Zoeken

Nieuwe club voor Amir Richardson na succesvolle Olympische Spelen

9 augustus 2024 - 23:00 - Sport

©

De transfermarkt is in volle gang en ook voor Amir Richardson lijkt er een nieuwe club in het verschiet te liggen. De Marokkaanse middenvelder, die zojuist met Marokko de bronzen medaille won op de Olympische Spelen in Parijs, staat op het punt om Stade de Reims te verlaten.

Volgens de Franse krant Le Parisien hebben Fiorentina en Reims een principeakkoord bereikt over de transfer van de 22-jarige speler. De Italiaanse club zou een bod van meer dan 10 miljoen euro hebben gedaan, inclusief een percentage bij doorverkoop, om de talentvolle Marokkaan binnen te halen. Dit bedrag zou Reims in staat stellen om een mooie winst te maken en enkele andere transfers deze zomer af te ronden.

Lees ook: Marokko wint strijd voor Amir Richardson tegen VS

Hoewel de financiële kant van de deal zo goed als rond is, moet Amir Richardson nog overtuigd worden om zich aan te sluiten bij de Italiaanse club. Ajax Amsterdam zou ook interesse hebben getoond, maar lijkt volgens dezelfde bron niet in staat om het bod van Fiorentina te evenaren.

Lees ook: Amir Richardson wijst oproep van Frankrijk af en kiest voor Marokko

Amir Richardson was een belangrijke speler voor Marokko tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Hij was onmisbaar op het middenveld en werd gezien als een van de revelaties van het toernooi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team