Zoeken

Ziekenboeg Atlas Leeuwen loopt leeg in aanloop naar Gabon en Lesotho

22 oktober 2024 - 23:50 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui kan opgelucht ademhalen. Verschillende sterspelers die de afgelopen interlands van Marokko misten vanwege blessures, zijn weer fit.

Chadi Riad, Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech en Brahim Diaz zijn hersteld en kunnen in principe weer meedoen met de nationale ploeg. Dit is goed nieuws voor Walid Regragui, die zich met Marokko voorbereidt op de aankomende kwalificatiewedstrijden tegen Gabon en Lesotho voor de Afrika Cup 2025.

Lees ook: Volgende wedstrijden Atlas Leeuwen in Al Hoceima?

Verdediger Chadi Riad van Crystal Palace raakte eind augustus geblesseerd in de wedstrijd tegen Norwich City, maar is nu volledig hersteld. Ook rechtsback Noussair Mazraoui van Manchester United en spelmaker Hakim Ziyech van Galatasaray zijn weer fit. Aanvaller Brahim Diaz van Real Madrid trainde maandag weer mee met de Spaanse club en zou zelfs kunnen spelen in de ’Clásico’ tegen FC Barcelona op 26 oktober.

Lees ook: Atlas Leeuwen ongeslagen, maar met tekortkomingen

Met de terugkeer van deze belangrijke spelers heeft Regragui meer opties voor de samenstelling van zijn selectie. De bondscoach kan weer beschikken over een sterke groep voor de belangrijke kwalificatiewedstrijden tegen Gabon en Lesotho.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team