Zoeken

Azzedine Ounahi verlaat Marseille voor nieuw avontuur

10 september 2024 - 15:30 - Sport

©

Azzedine Ounahi heeft Olympique Marseille verlaten en speelt nu op huurbasis voor Panathinaikos. De Griekse club heeft ook een optie tot koop bedongen.

Anderhalf jaar geleden kwam Azzedine Ounahi voor 8 miljoen euro over van Angers, maar hij wist nooit echt zijn draai te vinden in Marseille. In 44 wedstrijden scoorde hij slechts drie keer en gaf hij één assist. Dit was niet genoeg voor de nieuwe trainer Roberto de Zerbi, die hem buiten de selectie liet.

Lees ook: Azzedine Ounahi wijst XXL-bod af

Hoewel er interesse was van verschillende clubs uit Spanje (Betis, Sevilla en Las Palmas) en Qatar, kwam er geen aantrekkelijk bod binnen voor Marseille. Uiteindelijk werd de Atlas Leeuw uitgeleend aan Panathinaikos voor 500.000 euro, met een optie tot koop van 11,5 miljoen euro.

Lees ook: Azzedine Ounahi bekent fouten (video)

Tijdens zijn presentatie bij de Griekse club zei Ounahi: "Het afgelopen seizoen was moeilijk voor me: ik had een blessure en wat persoonlijke problemen buiten het voetbal die me beïnvloedden. Ik heb niet hard genoeg gewerkt en dat accepteer ik. Nu heb ik een nieuwe mentaliteit en ik had een club nodig om me te helpen me weer op het voetbal te concentreren. Ik heb moeilijke tijden doorgemaakt, maar deze situatie heeft me doen groeien. Ik wil niet dezelfde fouten maken als voorheen. Ik ben een speler die met zijn hart werkt. Ik moet me geliefd voelen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team