Zoeken

Marseille wil WK-held Azzedine Ounahi dumpen

2 september 2024 - 19:40 - Sport

©

Hoewel de transferperiode voor Ligue 1-clubs voorbij is, probeert Olympique Marseille nog steeds om middenvelder Azzedine Ounahi van de hand te doen.

Ounahi, die tijdens het WK 2022 in Qatar indruk maakte met Marokko, heeft door blessures geen vaste basisplaats kunnen veroveren in Marseille. De nieuwe trainer, Roberto De Zerbi, ziet geen rol voor hem in het komende seizoen. Het bestuur van Marseille richt zich nu op competities waar de transfermarkt nog open is.

Lees ook: Azzedine Ounahi wijst XXL-bod af

Er zijn contacten geweest met het Griekse Olympiakos, waar Ounahi zijn landgenoot Ayoub El Kaabi zou kunnen treffen. De transferperiode in Griekenland loopt nog tot 14 september. Marseille heeft ook geïnformeerd bij clubs in Portugal en Saoedi-Arabië, waar de transfermarkt ook nog niet gesloten is. De club hoopt door de verkoop van de Marokkaanse international de clubkas te spekken.

Lees ook: Azzedine Ounahi wijst bod uit Marokko af

Eerder deze zomer wees technisch directeur Medhi Benatia een aanbieding van het Griekse Panathinaikos af om Ounahi te verhuren. Marseille zou de voorkeur geven aan een transfer naar een club in Qatar, wat een flinke som geld zou kunnen opleveren, maar de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) is hier fel op tegen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team