Zoeken

Azzedine Ounahi bekent fouten (video)

5 september 2024 - 23:00 - Sport

©

Azzedine Ounahi heeft zijn periode bij Olympique Marseille achter zich gelaten en is klaar voor een nieuwe start bij Panathinaikos. In een interview met de tv-zender van zijn nieuwe club gaf de Marokkaanse middenvelder toe dat hij fouten heeft gemaakt en is hij vastbesloten om in Griekenland weer te schitteren.

De Atlas Leeuw was openhartig over zijn tijd bij Olympique Marseille en gaf toe dat hij niet hard genoeg had gewerkt. "Het afgelopen seizoen was moeilijk voor me, met een blessure en persoonlijke problemen die mijn prestaties beïnvloedden", legde hij uit. "Ik heb niet genoeg gewerkt en ik neem daar de verantwoordelijkheid voor. Ik zal deze fouten niet herhalen en begin met een nieuwe mentaliteit."

Lees ook: Azzedine Ounahi wijst XXL-bod af

De speler onthulde ook dat zijn beslissing om naar Panathinaikos te gaan niet makkelijk was, vooral omdat hij lucratieve aanbiedingen had gekregen van clubs uit de Golfstaten. "Ik moest een moeilijke keuze maken die invloed zou hebben op mijn carrière en mijn toekomst", zei hij. "Ik heb gesproken met de coach en de technisch directeur. Ik voelde dat ze echt geïnteresseerd waren en ik had een goed gevoel bij de coach."

Azzedine Ounahi, die bij Panathinaikos een contract heeft getekend met een optie tot koop, kijkt ernaar uit om de geweldige sfeer in het stadion van de Atheense club te ervaren. "Ik herinner me de wedstrijd tegen Panathinaikos en de geweldige atmosfeer. Ik ben blij dat ik die sfeer weer kan meemaken, of het nu in het Vélodrome of in Athene is", aldus Ounahi.

Lees ook: Azzedine Ounahi wijst bod uit Marokko af

De Marokkaanse international is voor een bedrag van 500.000 euro verhuurd aan de Griekse club, met een optie tot koop voor 11,5 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team