Zoeken

Azzedine Ounahi wijst bod uit Marokko af

28 augustus 2024 - 08:50 - Sport

©

Hoewel zijn toekomst nog steeds onzeker is, lijkt middenvelder Azzedine Ounahi van Olympique Marseille niet zomaar ergens te willen tekenen. Hij heeft zelfs een aanbod uit Marokko afgewezen.

Azzedine Ounahi, die tijdens het WK 2022 in Qatar doorbrak met het Marokkaans elftal, heeft zich niet kunnen bewijzen bij Marseille, mede door blessures. De nieuwe trainer, Roberto De Zerbi, heeft hem niet in zijn plannen voor het nieuwe seizoen opgenomen. Hoewel de Marokkaanse middenvelder aanbiedingen heeft ontvangen van Saoedische clubs, lijkt hij liever in Europa te willen blijven en zoekt hij nog steeds naar een nieuwe club.

Lees ook: Transfer Azzedine Ounahi: Marokko oefent druk uit

Hicham Aït Menna, de nieuwe voorzitter van Wydad Casablanca, heeft interesse getoond in Ounahi. Hij wil de club, die een moeilijke periode heeft doorgemaakt, weer laten schitteren. In een interview op Radio Mars vertelde hij dat hij contact heeft opgenomen met Medhi Benatia, de sportief adviseur van Olympique Marseille, om de Marokkaanse international, die nog steeds onder contract staat bij Marseille, te kunnen contracteren. De 24-jarige speler heeft echter geen interesse om in de Marokkaanse competitie (Botola) te spelen en heeft het aanbod van Wydad Casablanca afgewezen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team