Zoeken

Brahim Diaz geblesseerd, Marokko verliest belangrijkste troef

15 september 2024 - 23:50 - Sport

©

De Marokkaanse rapper Weld Aicha is zaterdag onder voorwaarden vrijgelaten, nadat hij eerder was gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij cocaïnehandel. Hij mag het land niet verlaten tot het onderzoek is afgerond.
Real Madrid heeft opnieuw een tegenvaller te verwerken. Brahim Diaz, die tegen alle verwachtingen in in de basis stond tegen Real Sociedad, moest al na 23 minuten het veld verlaten met een blessure aan zijn rechterdijbeen.

De blessure ontstond na een fraaie pass van Diaz op Mbappé, waarna hij direct naar zijn been greep. Ondanks een poging om door te spelen, moest hij zich laten vervangen door Rodrygo. Een flinke domper voor de middenvelder die juist in vorm leek na een succesvolle interlandperiode met Marokko.

Lees ook: Walid Regragui openlijk over situatie Brahim Diaz

Deze blessure is een nieuwe aderlating voor Real Madrid, dat al geplaagd wordt door blessures bij Alaba, Ceballos, Camavinga, Bellingham en Tchouameni. De ernst van Diaz’ blessure is nog onduidelijk, maar trainer Carlo Ancelotti sprak van een probleem met de adductor. Nader onderzoek zal de precieze diagnose en hersteltijd moeten uitwijzen.

Lees ook: Brahim Diaz op weg naar Afrikaanse Gouden Bal?

Zeker is dat Brahim Diaz de Champions League-wedstrijd tegen Stuttgart op dinsdag mist. Als zijn herstel langer duurt, komt ook zijn deelname aan de komende interlands van Marokko in oktober in gevaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team