Zoeken

EasyJet laat passagiers in de steek in Marrakech

17 september 2024 - 15:30 - Marokko

©

Passagiers van een EasyJet-vlucht van Marrakech naar Lyon werden maandag onaangenaam verrast toen hun vlucht op het laatste moment werd geannuleerd. Ze zitten nu vast in Marrakech en moeten zelf een oplossing zien te vinden.

"We kwamen om 18.00 uur aan op het vliegveld, zoals gevraagd. Daar kregen we te horen dat onze vlucht naar Lyon was geannuleerd," vertelt Vanessa, een passagier uit Saône-et-Loire, telefonisch aan Le Progrès. Even later ontving ze een korte e-mail van de luchtvaartmaatschappij waarin de annulering werd bevestigd.

Lees ook: Annulering vluchten Royal Air Maroc: woede neemt toe

"Het spijt ons zeer dat uw EasyJet-vlucht 4480 van RAK naar LYS op 16-09-2024 is geannuleerd", stond in de e-mail. Vanessa en haar vriendin Florence, eveneens uit Saône-et-Loire, kregen geen verdere informatie, net als veel andere passagiers uit de regio. "We moesten het zelf uitzoeken. De oplossingen in de e-mail waren niet geschikt voor onze situatie", klaagt Vanessa.

Lees ook: Royal Air Maroc laat passagiers achter door "kapotte stoelen"

Volgens haar was er niemand van de luchtvaartmaatschappij aanwezig om de passagiers te helpen. "We moesten zelf een vlucht bij een andere maatschappij boeken om vanavond terug naar Lyon te kunnen. Ik weet niet hoe andere passagiers naar huis gaan en ik hoop dat we worden vergoed voor alle extra kosten", aldus Vanessa.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team