Zoeken

Fans boos op Youssef En-Nesyri

28 september 2024 - 21:20 - Sport

©

Youssef En-Nesyri heeft het moeilijk bij zijn nieuwe Turkse club Fenerbahçe. De Marokkaanse spits kan zijn draai niet vinden en krijgt kritiek van zowel supporters als de Turkse media.

Ook na de overwinning van Fenerbahçe op Union Saint-Gilloise in de Europa League, waar En-Nesyri een matige prestatie leverde, bleef de kritiek aanhouden.

Lees ook: Youssef En-Nesyri schittert al in Turkse Süper Lig

Trainer José Mourinho neemt het echter op voor zijn speler. Hij benadrukt dat En-Nesyri’s prestatie in lijn was met die van het hele team. Hoewel hij niet uitblonk, was zijn houding positief. Mourinho wijst erop dat het team niet op zijn best was, maar toch de overwinning wist te behalen.

De coach gelooft in de Marokkaanse international en is ervan overtuigd dat hij zijn waarde zal bewijzen. Hij benadrukt de bijdrage die En-Nesyri leverde, waardoor Edin Dzeko op een gunstig moment in de wedstrijd kon worden gebracht. De trainer hoopt dat de Atlas Leeuw snel weer gaat scoren en geeft aan dat de spits zelf ook gretig is om het net weer te vinden.

Lees ook: Nieuwe uitdaging voor Youssef En-Nesyri in Turkije

Youssef En-Nesyri maakte deze zomer de overstap van Sevilla naar Fenerbahçe voor een bedrag van 20 miljoen euro. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar tot nu toe heeft hij die nog niet kunnen waarmaken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team