Zoeken

Youssef En-Nesyri schittert al in Turkse Süper Lig

19 augustus 2024 - 13:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Youssef En-Nesyri heeft zaterdag zijn eerste doelpunt gemaakt voor zijn nieuwe club Fenerbahçe.

Dit gebeurde tijdens de wedstrijd tegen Göztepe, die eindigde in een 2-2 gelijkspel. De wedstrijd was onderdeel van de tweede speelronde van de Turkse Süper Lig.

De Bosniër Edin Džeko opende de score voor Fenerbahçe in de blessuretijd van de eerste helft. En-Nesyri, die voor het eerst in de basis stond, verdubbelde de voorsprong vlak daarna. In de tweede helft kwam Göztepe terug in de wedstrijd. De Turk Koray Günter scoorde de aansluitingstreffer en in de extra tijd maakte de Braziliaan Rômulo gelijk.

Met dit resultaat staat Fenerbahçe voorlopig op de derde plaats in de Süper Lig met 4 punten. Göztepe bezet de achtste positie met 2 punten.

En-Nesyri tekende op 25 juli een vijfjarig contract bij Fenerbahçe, dat onder leiding staat van de Portugese coach José Mourinho. Daarvoor speelde hij vier seizoenen bij het Spaanse FC Sevilla.