Zoeken

Hakim Ziyech: "Ik heb geen enkel bod gekregen van een Saoedische club"

16 juli 2024 - 11:20 - Sport

©

Hakim Ziyech blijft voorlopig bij Galatasaray. De Marokkaanse international ontkrachtte geruchten over een transfer naar Saoedi-Arabië in een interview met de Turkse krant Milliyet.

"Nee, ik heb geen aanbiedingen uit Saoedi-Arabië ontvangen, maar dingen kunnen snel veranderen," aldus Ziyech. Hij benadrukte zijn enthousiasme voor het nieuwe seizoen: "Eerlijk gezegd kijk ik er erg naar uit om te beginnen, ongeacht wat mensen zeggen. Het belangrijkste is wat ik doe, en ik ga proberen dit jaar weer het beste van mezelf te geven."

Lees ook: Hakim Ziyech’s belofte aan Galatasaray

Hakim Ziyech blikte ook terug op een wisselvallig seizoen met blessures. "Ik was gelukkig, maar er waren ook moeilijke momenten. Bij aankomst raakte ik geblesseerd, herstelde en kreeg opnieuw een spierblessure. Tijdens de Afrika Cup raakte ik ook geblesseerd. Het was een seizoen met ups en downs, maar het eindigde goed."

Lees ook: Hakim Ziyech opgelicht door Galatasaray?

De 31-jarige aanvaller toont zich flexibel en vastberaden. "Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde positie, ik word elke dag beter. Vorig jaar miste ik de voorbereiding, maar dit jaar ben ik erbij en verwacht ik beter te zijn. Of ik nu op ’10’, rechts of links speel, dat maakt me niet uit."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team